Szent István Egyetem, Gödöllő

A gödöllői Szent István Egyetem csapatában egyaránt képviseltetik magukat nagypályás és futsal játékosok is. Az egyetemnek nagypályás csapata is van, de a házi bajnokságot részben futsal szabályokkal játsszák.

A SZIE futsalcsapata nagyjából a házi bajnoksággal, a Campus Kupával egyidős, azaz 2010-11-ben indult útjára. A csapat tagjai egyaránt a már említett bajnokságban ismerték meg egymást, ha nem csapattársként, akkor ellenfélként.

A fő motivációjuk az elmúlt esztendőkben kizárólag a fejlődési lehetőségek keresése, a minél több tornán való részvétel volt. A tavaly elért 4. helyezésükkel mindenkinek megmutatták, hogy több van bennük, mint egy szimpatikus ellenfélben.

A csapat reális célja az egyenes kieséses szakasz, a minimum elvárás pedig a csoportból való továbbjutás. Takács Márton azt mondja: “Elnézve az ellenfeleket, idén sem lesz hiány a nagyszerűen összerakott csapatokban. Sokat várunk Szilágyi Károlytól és Szabó Zsolttól, akik »öregdiákként« nagyon sokat tehetnek a SZIE sikereiért.” 

SZIE_Futsal

A csapat tagjai: Miskolczi Viktor, Bogár Gergő, Szemes Sándor, Korsós Márk, Kapdebo Lóránd, Angyal Zoltán, Szabó Tamás, Kovalovszky Lajos, Menyhárt Péter, Szabó Zsolt, Szilágyi Károly